Indisk "kylling"
Tid: 30 minutter
Antal personer: 4
Kilde: Inspireret af Faster Lottes "indiske kylling"
Ingredienser:
- 0.5 pose soyabites
- 4 dl grøntsagsbouillon
- 1.5 dl soya piskefløde
- 1 dåse kokosmælk (ikke light)
- 1 dl mild mango chutney
- 1 tsk karry
- 1 tsk sambal oelek
- 0.5 tsk salt
- 100 g mandler
- 1 spsk flydende becel
- 1 stk gul peberfrugt
- 2 stk bananer
Fremgangsmåde:
- Bites'n blødgøres i bouillon i 5 min.
- Fløden piskes
- Dåsen med kokosmælk åbnes uden at rystes og den stive masse tages fra i en skål og piskes. Til sidst piskes både kokoscreme og soyafløden sammen.
- Chutney, karry, sambal oelek og salt vendes i flødeskummen.
- Mandler hakkes groft og ristes på en pande i becel
- Peberfrugt og bananer skæres ud.
- Bites'n, peberfrugt, bananer og mandler lægges i ildfastfad og flødeskummen fordeles herpå.
- Retten bages ved 200 grader i 25 min.
Tip: Serveres med kogte ris